تمام مطالب

یادداشت به مناسبت ولادت باسعادت پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم؛

الگویی برای تمام انسان‌ها

IMG_20240920_181654_923 پیامبر صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم با رهنمودهای قرآنی و نبوی و اقدامات خود در گسترش علم و معرفت دینی، توانست در مدت کوتاهی بخش عظیمی از جهان را تحت تأثیر قرار دهد.

نمایه سه نشریه علمی تخصصی در دو پایگاه سیویلیکا و پرتال جامع علوم انسانی

دو پرتال سه نشریه علمی تخصصی مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده، جستارهای تاریخ اسلام، اندیشه‌های قرآنی متفکران معاصر به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا در دو پایگاه سیویلیکا و پرتال جامع علوم انسانی نمایه شد.

معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

نخستین نشست بصیرت افزایی طلاب با موضوع «بصیرت، اطاعت از رهبری و وحدت شاخصه مهم تداوم انقلاب اسلامی»

بصیرت افزایی نخستین نشست از سلسله نشست‌های بصیرت افزایی طلاب با موضوع «بصیرت، اطاعت از رهبری و وحدت شاخصه مهم تداوم انقلاب اسلامی» در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

روایت تاریخی| «هفته وحدت چگونه نامگذاری شد؟»

هفته وحدت ما گفتیم بیائید کاری کنیم که یک نشانه‌ای از اتحاد شیعه و سنی را در این شهر نشان بدهیم؛ که این مسئله‌ی هفته‌ی وحدت - ولادت نبی اکرم در دوازدهم ربیع‌الاول به روایت اهل سنت، و در هفدهم ربیع‌الاول به روایت شیعه - آن روز به ذهن ما رسید و در ایرانشهر آن را عمل کردیم؛ یعنی از دوازدهم تا هفدهم جشن گرفتیم. این یک فکر عمیقی بوده است، مال امروز و دیروز نیست...