بصیرت افزایی

قال الصادق علیه السلام: العالِمُ بِزَمانِهِ لا تَهجُمُ عَلَیهِ اللَّوابِس.

کسى که به اوضاع زمان خود آگاه باشد، گرفتار هجوم اشتباهات نمى ‏شود.

(تحف العقول، ص ۳۵۶ )

"شما اگر ندانی دشمن کدام طرف است، دوست کدام طرف است، توپخانه را که روشن کردی، به جای اینکه به دشمن بخورد، به دوست می خورد؛ بصیرت برای این است."

بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مردم قم. 19/10/1395

داشتن نگاهِ عمیق و مبنایی بر اتفاقات و حوادث خرد و کلان کشور و نیز برخورداری از توان تحلیلِ درستِ مسائل مختلف کشور همراه با بینش عمیق و بصیرت کافی امری ضروری است، به‌گونه‌ای که در حوادث سیاسی و انتخابات و تصمیم‌گیری‌های کلان اجتماعی ـ سیاسی، دچار اشتباه و انحراف از حقیقت نگردیم.

از این رو جلسات بصیرت‌افزایی با موضوعات ناظر به انقلاب اسلامی، پیشرفت‌ها و چالش‌های پیش‌رو در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود که برای استفاده طلاب غیرحضوری و مجازی، فایل صوتی و متن پیاده شده آن در سایت ارائه می‌گردد.

از آنجا که سعی شده موضوعات بصیرت‌افزایی در چند جلسه به صورت سلسله‌وار مطرح شود در صورتی که استاد مدعو کتابی را برای آشنایی بیشتر طلاب با مباحث و موضوع جلسه معرفی کند، علاقه‌مندان می‌توانند با پرداخت هزینه، کتاب مورد نظر را به صورت غیرحضوری خریداری کنند.

گروه علمی فقه و اصول