تمام مطالب

با حکم مدیر جامعه الزهرا؛

رییس دانشکده هدی منصوب شد

گرامی سرکار خانم برقعی در حکمی آقای دکتر غلامحسین گرامی را به ریاست دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی منصوب کرد.

همدلی طلاب ایرانی و غیرایرانی جامعه الزهرا(س) با مادران لبنانی؛

برپایی خیمه مقاومت در جامعه الزهرا(س) جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی به لبنان و غزه

کمک به لبنان و غزه اداره کل فرهنگی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با برپایی خیمه مقاومت، آماده جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردمی به لبنان است.

کتاب «مخاطب‌شناسی» منتشر شد

کتاب مخاطب شناسی 2 کتاب «مخاطب شناسی»، هشتمین کتاب از روش شناسی سخنرانی دینی به قلم مسعود سلمه‌ای از سوی انتشارات مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد.

بیانیه جامعه الزهرا در پی شهادت فرمانده دلاور حماس/ یحیی سنوار به جهانیان نشان داد اسراییل نابود شدنی است

یحیی سنوار مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در پیامی به مناسبت شهادت یحیی سنوار، از او به مجاهدی خستگی ناپذیر و کابوس رژیم کودک کش صهیونیستی یاد کرد که به جهانیان نشان داد اسراییل نابود شدنی است.