تمام مطالب

مبارزه دائمی جبهه حق و باطل

حق و باطل قلب ها به دست خداوند است، با این حال ما وظیفه داریم افراد را به اعتقادات دینی و اسلامی و عمل به واجبات و ترک محرمات دعوت کنیم.

در پی برگزاری ورکشاپ تجسمی «شهید خدمت، شهید جمهور» صورت گرفت؛

اجرای زنده هنرمندان مرکز آموزش‌های آزاد و مهارتی در پای صندوق رأی

انتخابات ریاست جمهوری 8 سه نفر از بانوان هنرمند مرکز آموزش‌های آزاد و مهارتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها پس از شرکت در ورکشاپ تجسمی «شهید خدمت، شهید جمهور»، به تکمیل آثار خود در پای صندوق رأی پرداختند.

نظریه تربیتی واقع‌گرایانه امام علی (ع)/ بخش دوم

تربیت دینی واقع‌گرایی معقول ترین نوع مواجهه با مسائل تربیتی است و اساسا فلسفه تربیت الهی بر مبانی عینی و قابل درک استوار است نه امور انتزاعی و آرمانی. یکی از مؤلفه‌های مؤثر در رویکرد واقع‌گرایانه به تربیت، توجه به مرگ است. حضرت علی (ع) برای یاد مرگ، نقش مهم تربیتی قائل هستند.

نظریه تربیتی واقع‌گرایانه امام علی (ع)/ بخش نخست

استقرار صندوق سیار اخذ رأی در حسینیه امام خمينی (ره) جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

انتخابات ریاست جمهوری 14 طلاب، اساتید، مدیران و کارمندان جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها به همراه خانواده‌های خود در شعبه اخذ رأی سیار خواهران واقع در حسینیه امام خمینی رحمت‌الله‌علیه حضور یافتند و رأی‌های خود را به صندوق انداختند.