تمام مطالب

مدیر جامعه‌الزهرا(س) در نشست هم‌اندیشی شورای بانوان مجمع هماهنگی نیروهای جبهه انقلاب:

هر کجا که طلاب احساس مسئولیت کنند، ورود پیدا خواهند کرد

نشست هم‌اندیشی شورای بانوان مجمع هماهنگی نیروهای جبهه انقلاب با مدیر جامعه 6 برقعی گفت: ما باید به گونه ای برنامه‌ریزی کنیم تا بانوان طلبه در عرصه‌های مختلف احساس مسئولیت کنند، هر کجا که طلاب احساس مسئولیت کنند، ورود پیدا خواهند کرد.

ثبت‌نام کاروان همپای قافله اربعین حسینی آغاز شد

ثبت نام کاروان پیاده روی اربعین رهبر معظم انقلاب اسلامی حفظه الله در 26 آبان ماه 95: «این حرکت عظیم میلیونی، بین نجف و کربلا، اگر روزی با خطر هم همراه باشد، باز هم این شور و شوق خواهد بود؛ این روحیه را باید نگه داشت، این ضامن بقای کشور است».

طلبه و پژوهشگر جامعه‌الزهرا(س) مطرح کرد:

لزوم توجه ویژه حوزه‌های علمیه به امر پژوهش و فرهنگسازی آن

خانم نعیمه نجمی نژاد برگزیده هشتمین جشنواره علامه حلی(ره)، اهمیت پژوهش را در کشف زوایای جدید در موضوعات علمی و کمک به پیشرفت علوم دانست و گفت: پژوهشگر با مسئله‌شناسی دقیق و ناظر به نیازهای جامعه علمی می‌تواند اثری فاخر ارائه دهد.

هفتم تیر سالروز شهادت شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران صدیق انقلاب و رهبری تسلیت باد

شهادت شهید بهشتی هفتم تیر سالروز شهادت جانگداز و مظلومانه فقیه بابصیرت و انقلابی، عالم وارسته و متقی و مجاهد، سیدالشهداء انقلاب اسلامی، معمار دستگاه قضائی اسلامی، یار و یاور صدیق حضرت امام خمینی(ره) شهید بهشتی(ره) و 72 تن از کارگزاران انقلابی و مؤمن و متعهد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که در حادثه تروریستی و انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی به فیض عظیم شهادت نائل آمدند.

گزارشی از ماجرای ترور ششم تیرماه 1360

ترور رهبر معظم انقلاب 1 یك دقیقه نگذشت که بلندگو شروع کرد به سوت کشیدن. آقا همین‌طور که صحبت می‌کردند، گفتند: «آقا این بلندگو را تنظیم کنید.» بعد خودشان را به سمت چپ کشیدند و از پشت تریبون کمی عقب آمدند و به صحبت ادامه دادند: «در زمان امیرالمؤمنین، زن در همه‌ی جوامع بشری -نه فقط در میان عرب‌ها- مظلوم بود. نه می‌گذاشتند درس بخواند، نه می‌گذاشتند در اجتماع وارد بشود و در مسائل سیاسی تبحر پیدا بکند، نه ممکن بود در میدان‌های... انفجار!

• نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی