تجمع اساتید، طلاب و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در حمایت از جبهه مقاومت و مردم لبنان

مزار شهدا

اساتید، طلاب و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در حمایت از جبهه مقاومت و مردم لبنان در مزار شهدای گمنام تجمع کردند.

به گزارش روابط عمومی، طلاب، اساتید و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در حمایت از جبهه مقاومت و مردم لبنان در مزار شهدای گمنام تجمع کردند.

خانواده جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در این تجمع، شعارهای «حسین حسین شعار ماست / قرآن بود کتاب ما»، «هم غزه هم لبنان / جانم فدای اسلام»، «حمایت از لبنان، حمایت از امام است/ آزادی فلسطین، آزادی اسلام است»، «اسرائیل کودک‌کش نابود باید گردد/ فلسطین قهرمان آزاد باید گردد»، «دفاع از لبنان باعث عزت ماست / پیروی از رهبری عامل قدرت ماست» و «الله، الله اکبر / آمریکا شیطان اکبر» سر دادند.

پس از آن، بیانیه ای در حمایت از جبهه مقاومت، مردم مظلوم فلسطین و لبنان و محکومیت جنایت های رژیم اشغالگر صهیونیستی قرائت شد.

در پایان، اساتید، طلاب و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ضمن زیارت مزار سه شهید گمنام دفاع مقدس، با آرمان های امام خمینی(ره)، انقلاب اسلامی و شهدا تجدید پیمان بستند.