ادامه سفر هیئت اعزامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به تایلند؛

حضور هیئت اعزامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در مسجد «روح الله» تایلند

مسجد روح الله

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و هیئت همراه از مسجد «روح الله» در شهر ناخان سی تامارات تایلند بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و هیئت همراه در ادامه سفر به تایلند، در شهر «ناخان سی تامارات» واقع در جنوب تایلند حضور یافتند و از مسجد روح الله به عنوان مسجد شیعیان بازدید کردند.

مسجد روح الله در شهر «ناخان سی تامارات» به نام امام خمینی(ره) بنا نهاده شده که مرکز تبلیغی شیعیان در جنوب تایلند محسوب می‌شود و اولین اذان مسجد روح الله را سفیر ایران گفت.

امام جماعت این مسجد، حجت‌الاسلام والمسلمین سید سلیمان حسینی است که هم‌درس سید حسن نصرالله در حوزه‌های علمیه قم بوده است.

هم اکنون نقش تبلیغی و رهبری حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی در میان شیعیان تایلند شبیه نقش سیدحسن نصرالله در میان شیعیان لبنان است.

هیئت اعزامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها نماز جماعت ظهر و عصر را در این مسجد اقامه کردند، در حاشیه این برنامه، مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با برخی بانوان نوشیعه منطقه دیدار و گفتگوی صمیمانه داشت.

حدود دویست خانواده شیعه در منطقه ناخان سی تامارات زندگی می‌کنند.