نشست راهبران تبلیغی کاروان همپای قافله 8

نشست 1

نشست راهبران تبلیغی کاروان همپای قافله 8 با حضور معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم معصومه شریفی در دیدار با مبلغان راهبر تبلیغی کاروان هم پای قافله8، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات آن‌ها، عنوان کرد: اربعین، یک مراسم مهم و عظیم در جهان اسلام و دارای اهمیت بسیاری است که نیاز به نقش آفرینی تبلیغی دارد.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اظهار داشت: این تبلیغ ویژه در پیاده روی اربعین، به عنوان یک فرصت برای ترویج ارزش‌های انسانی، اخلاقی و اجتماعی، نقش بسیار مهمی در گفتمان دینی جهان اسلام ایفا می‌نماید.

شریفی افزود: تبلیغ اربعین با ایجاد اثر و تاثیر در ذهن مردم و تقویت ارتباط آنها با این مراسم، توانست باعث تعمق و تامل بیشتر در این رویداد مهم شود.

در ادامه این نشست، راهبران تبلیغی ضمن قدردانی از معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به جهت توجه به امر مهم تبلیغ و هماهنگی‌های صورت گرفته، به بیان دیدگاه‌های خود در این امر مهم پرداختند.

در پایان لوح سپاس به همراه هدیه فرهنگی از سوی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی به راهبران تبلیغی تقدیم شد.