تمام مطالب

قدم به قدم در مسیر عشق/ حس و حال بانوان طلبه جامعه‌الزهرا(س) از پیاده‌روی اربعین

پیاده روی اربعین کاروان زیارتی همپای قافله 6 با حضور ۴۰۰ بانوی طلبه ایرانی و بین المللی که از سوی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برای پیاده روی اربعین و زیارت عتبات عالیات عازم عراق شده بودند به ایران بازگشتند و از لحظه های عشق به حسین علیه‌السلام در این مسیر گفتند.

همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس؛

تجدید عهد کارکنان جامعه الزهرا با شهدا

تجدید عهد با شهدا (4) در نخستین روز هفته دفاع مقدس کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام با حضور در مزار شهدای گمنام و قرائت زیارت عاشورا و ذکر صلوات و فاتحه برای شهیدان انقلاب اسلامی و امام شهدا، یاد و خاطره آنها را گرامی داشتند.

اداره كل تبلیغ جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌كند:

دوره تخصصی «تربیت ارزیاب تبلیغ»

دوره تخصصی ارزیاب تبلغی دوره آموزشی تخصصی «تربیت ارزیاب تبلیغ» ویژه مبلغان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین سعیدی:

اربعین نماد ظهور است/ بزرگترین جهاد در دوران حاضر پاسخگویی به شبهات اعتقادی است

سعیدی11 معاون منابع انسانی و پشتیبانی با اشاره به اینکه زیارت اربعین به بلندای تاریخ بشریت پیام دارد، بیان داشت: اربعین به عنوان نماد و مظهر تجلی ظهور جلوه گری می‌کند.

آنکه آورد مرا باز برد تا وطنم ...

همپای قافله شروع حرکت، ثبات در حرکت، استقرار و حرکت به سوی کمال در مسیر هدایت مراحلی است که باید پیمود ولی مهم این است که درجا نزنیم یا سیر نزولی نداشته باشیم.