تمام مطالب

معاون آموزش و تربیت جامعه‌الزهرا(س) تصریح کرد:

بانوان طلبه باید در جامعه الگو باشند/اجرای طرح‌های آموزشی، اخلاقی و تربیتی متعدد در جامعه‌الزهرا(س)

افتخار یوسفی یوسفی با بیان اینکه بانوان طلبه باید در جامعه الگو باشند، به اجرای طرح‌های آموزشی، اخلاقی و تربیتی متعدد در جامعه‌الزهرا(س) اشاره کرد.

در نشست صمیمی مدیر جامعه‌الزهرا(س) با اساتید و طلاب مطرح شد:

اولین شرط خودسازی، داشتن برنامه برای زندگی است/امروز جنگ ما جنگ شناختی است

نشست صمیمی مدیر با اساتید و طلاب - Copy برقعی با بیان اینکه امروز جنگ ما جنگ شناختی است، گفت: دشمن بر ادراک‌ها، معرفت‌ها و شناخت‌های ما کار می‌کند و وظیفه طلاب است که اینجا درست عمل کنند.

استاد درس خارج حوزه علمیه خواهران در نخستین جلسه درس اخلاق اساتید:

دنیا پیش نیاز آخرت است /آشوبگران در اغتشاشات اخیر، دنیا را جدی گرفته‌اند

بانو مجتهده گل گیری بانو مجتهده گل گیری با بیان اینکه دنیا پیش نیاز آخرت است، گفت: افرادی که در اغتشاشات اخیر دست داشتند، دنیا را جدی گرفته اند؛ دنیا جای زندگی نیست، بلکه زندگی در آخرت است و اگر با این نگاه به دنیا نگاه کنیم، دنیا را رها می کنیم.

رهبر انقلاب اسلامی:

دعوا و بحث بر سر استقلال و ایستادگی و تقویت و اقتدار ایران اسلامی است

رهبری رهبر معظم انقلاب اسلامی گفتند: پشت صحنه قضایای اخیر، این زورگویان قرار دارند و دعوا بر سر از دنیا رفتن یک دختر جوان و یا بر سر با حجاب و بدحجاب نیست. خیلی از کسانی که حجاب کامل ندارند، جزو هواداران جدی جمهوری اسلامی هستند و در مراسم مختلف شرکت می‌کنند. دعوا و بحث بر سر استقلال و ایستادگی و تقویت و اقتدار ایران اسلامی است.

از سوی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه‌الزهرا(س) اعلام شد:

برگزاری رویداد پژوهشی «جنسیت و علوم اسلامی»

رویداد پژوهشگاه 1 حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم زاده از برگزاری رويداد پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «جنسيت و علوم اسلامی» خبر داد.