بازدید طلاب مدرسه علمیه مؤمنات از موزه فقه و زندگی

بازدید از موزه فقه و زندگی 1

جمعی از طلاب مدرسه علیمه مؤمنات از موزه فقه و زندگی (دین و دنیا) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی، جمعی از طلاب مدرسه علیمه مؤمنات از موزه فقه و زندگی (دین و دنیا) بازدید کردند.

این موزه که در شبستان مسجد مقدس جمکران واقع شده، نخستین موزه مفهومی جهان اسلام است.

در این بازدید که با هدف تقویت بنیه علمی طلاب در زمینه فقهی انجام گرفت، طلاب مدرسه علمیه مؤمنات از توضیحات جناب آقای اوسطی، راوی موزه بهره بردند.

ماکت مسجد الحرام و حرم حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها و همچنین پرچم‌هایی از حرم ائمه اطهار علیهم‌السلام از جمله زیبایی‌های این موزه بود که بر معنویت فضا افزوده است.

سیره علما، آشنایی با مطهرات، احکام خمس و زکات، احکام معامله و موسیقی های حلال و حرام از موضوعاتی بود که در موزه به آن پرداخته شده بود.

در این بازدید طلاب با احکام کلی مربوط به شکار حیوانات حلال گوشت و حرام گوشت به صورت تاکسیدرمی شده به نمایش گذاشته شده بود، آشنا شدند.

در پایان، راوی محترم حین جمع بندی توضیحات، دست نوشته ای باخط ناخنی بر روی کاغذ نوشتند و تقدیم طلاب کردند.

..