تمام مطالب

... و کاروان راهی شد

اعزام کاروان همپای قافله 6 به عتبات عالیات (2) کاروان طلاب، اساتید و کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام صبح امروز برای حضور در کنگره جهانی زیارت اربعین راهی عتبات عالیات شد.

مسئول آموزش مرکز کامپیوتری علوم اسلامی نور تصریح کرد:

فرایند دیجیتالی کردن تراث اسلامی با قدرت ادامه می‌یابد

حجت الاسلام مغیثه 2 حجت‌الاسلام والمسلمین مقیسه گفت: فرایند دیجیتالی کردن منابع علوم اسلامی را با قدرت ادامه دهد تا به جایی برسیم که تمام تراث اسلامی دیجیتالی شود و فناورانه به دست پژوهشگران برسد.

مدیر رویداد پژوهشی جامعه الزهرا(س) عنوان کرد:

برنامه ریزی 10 میزگرد علمی و 6 کرسی آزاداندیشی در رویداد پژوهشی

فراهانی 2 مدیر رویداد پژوهشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با بیان اینکه بیش از صد نفر از اساتید، طلاب دو، سه و چهار و پژوهشگران در این رویداد ثبت نام کردند، گفت: در این رویداد، 10 میزگرد علمی با حضور اعضای انجمن‌های علمی پژوهشی و 6 کرسی آزاداندیشی برگزار شد.

مدیر جامعه الزهرا(س) در مراسم اختتامیه رویداد پژوهشی:

لزوم تربیت طلاب پژوهشگر در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی / به دنبال تربیت طلاب مطالبه‌گر هستیم

برقعی رویداد پژوهشی 5 مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها گفت: در رویدادها، نیروها شناسایی و ایده‌های نو احصا شده‌اند که باید از این فرصت استفاده کنیم و پژوهشگرانی تربیت کنیم که در سطح اجتماعات بزرگ و تحقق تمدن نوین اسلامی، طرح و ایده داشته باشند.