تمام مطالب

نواختن زنگ انقلاب در جامعه الزهرا(س)

زنگ انقاب همزمان با آغاز دهه مبارک فجر، زنگ انقلاب با حضور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در مراسم جشن میلاد مولود کعبه به وقت پیروزی انقلاب نواخته شد.

ایام الله دهه فجر مبارک

دهه فجر ۱۲ بهمن‌ ماه سالروز ورود تاریخی امام خمینی (ره) به کشور و آغاز ایام الله دهه فجر مبارک باد.

کارشناس مدیریت سواد رسانه تبیین کرد:

چهار محور مهم در جهاد تبیین برای مقابله با دشمن/ راهبرد ما در جهاد تبیین باید امیدافزایی و امیدآفرینی باشد

طالبی حجت‌الاسلام والمسلمین طالبی گفت: ما با چهار محور تبیین مفاهیم عالی اسلامی و مبانی و اصول انقلاب، تبیین آرمان‌ها و اهداف با هدف هویت بخشی، روایتگری درست و به موقع از حوادث و تبیین پیشرفت‌ها و دستاوردهای کشور می‌توانیم به مقابله با دشمن بپردازیم.

مادر شهید عبدالصالح زارع در هم اندیشی خانواده شاهد و ایثارگر جامعه‌الزهرا(س):

شهادت برازنده عبدالصالح بود

مادر شهید عبدالصالح مادر شهید زارع از شهدای مدافع حرم با بیان اینکه خداوند متعال مرا به وسیله عبدالصالح مورد آزمایش قرار داد، گفت: من همواره از خداوند متعال می‌خواستم که عاقبت فرزندم به شهادت ختم شود؛ زیرا شهادت برازنده عبدالصالح بود.

معاون پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تصریح کرد:

مطالبه گری یکی از وظیفه‌های جدی در عرصه جهاد تبیین است

خانم حقانی 3 حقانی با بیان اینکه یکی از وظیفه‌های جدی در عرصه جهاد تبیین موضوع مطالبه گری است؛ گفت: خانواده‌های شاهد و ایثارگر باید نسبت به موضوعات مختلف در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی مطالبه گری داشته باشند.