جشن میلاد ثامن الحجج(ع) در جامعه الزهرا(س) برگزار شد

IMG_20230531_141119_263

جشن میلاد حضرت امام رضا(ع) با حضور کارکنان خواهر و برادر در جامعه الزهرا(س) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، جشن میلاد ثامن الحجج حضرت امام رضا علیه السلام با حضور مدیران و کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام در تالار بیداری اسلامی برگزار شد.

قرائت قرآن توسط قاری نوجوان، مدیحه سرایی، قرائت صلوات خاصه امام رضا علیه السلام، سخنرانی، اجرای زنده سرود توسط گروه سرود کمیل و قرعه کشی و اهدای جایزه به خواهران و برادرانی که نامشان معصومه و رضا بود از بخش های مختلف این برنامه مفرح بود.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین سیدمجتبی محمدی به بیان فضائل امام هشتم پرداخت و احاطه علمی آن امام همام را در دوره ای که جریان های انحرافی فراوانی فعالیت می کردند باعث روشن شدن جریان تشیع ناب دانست.

در پایان این مراسم با همکاری اداره هماهنگی منابع انسانی و پشتیبانی به سه نفر از خواهرانی که نامشان معصومه بود کمک هزینه سفر زیارتی مشهد مقدس اهدا شد، به یک نفر نیز کمک هزینه فرهنگی و به بقیه خواهران نیز هدایایی اهدا شد. همچنین به یک نفر از برادرانی که نامش رضا بود به قید قرعه کمک هزینه فرهنگی و به بقیه برادران هم نام با آن حضرت هدایایی اهدا شد.