تمام مطالب

بیانیه اساتید و نخبگان بسیجی خواهر حوزه علمیه قم به مناسبت روز عفاف و حجاب

بیانیه عفاف و حجاب بسیج اساتید1 اساتید و نخبگان بسیجی خواهر حوزه علمیه قم در بیانیه ای با اشاره به لزوم اجرایی و عملی شدن قانون رسمی حیا و عفاف و اصلاح این امر در سطح جامعه، از همه نهادها و سازمان‌های دولتی و خصوصی درخواست کردند که از طرح‌های فرهنگی مرتبط با حجاب و عفاف حمایت همه جانبه نمایند.

از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا(س)؛

گاهنامه خبری افق پژوهش 2 منتشر شد

عمکرد هفته پژوهش 1400 صفحه جلد گاهنامه خبری افق پژوهش 2 گزارشی اجمالی از فعالیت‌های معاونت پژوهش در شش ماهه دوم سال 1400 منتشر شد.

اداره کل تبلیغ برگزار می کند:

دوره چهارم دانش افزایی مبلغان شمیم

دوره چهارم دانش افزایی مبلغان شمیم مهارت ارتباط موثر، ویژگی نوجوانان امروزی، عفاف و حجاب، مهارت امر به معروف و نهی از منکر و روش کلاسداری در دوره چهارم دانش افزایی مبلغان شمیم ارائه می شود.

اداره کل تبلیغ جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

دوره مهارت افزایی عفاف و حجاب

دوره مهارت افزایی عفاف و حجاب دوره آفلاین مهارت افزایی عفاف و حجاب ویژه طلاب و مبلغان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سراسر کشور برگزار می‌شود.