دیدار طلاب کانون استان مازندران با خانواده شهید چاکسری

شهید هادی چاکسری

مادر شهید چاکسری در دیدار طلاب کانون استان مازندران با خانواده این شهید از توجه ویژه فرزند شهیدش به نماز و کسب روزی حلال گفت.

به گزارش روابط عمومی، طلاب کانون استان مازندران با حضور در منزل شهید هادی چاکسری در شهر آمل با خانواده این شهید بزرگوار دیدار و گفتگو کردند.

شهید هادی چاکسری، بسیجی متولد دهه 70 بود که روز 5 آبان ماه در اغتشاشات اخیر در شهر آمل به شهادت رسید و در تاریخ 7 آبان ماه با حضور باشکوه مردم در گلزار شهدای امام زاده ابراهیم علیه السلام این شهر به خاک سپرده شد.

در این دیدار مادر شهید چاکسری از ویژگی های اجتماعی و اخلاقی و پایبندی فرزند شهیدش به نماز گفت و به فعالیت های فرهنگی او در هیئت امام حسین سلام الله علیه اشاره کرد.

این مادر شهید ادامه داد: هادی با وجود داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد عمران به شغل ساده و عاری از شبهات درآمدی مشغول و اهتمام ویژه به رعایت حقوق والدین داشت و من به عنوان مادر ایشان چیزی جز ادب و خلوص و رعایت عالمانه شئون از او ندیدم.

در پایان از مادر این شهید عزیز تجلیل به عمل آمد.