پیام تسلیت معاونان و مدیران جامعه الزهرا در پی درگذشت سرکار خانم آصفی

تسلیت3

معاون تبلیغ و امور فرهنگی و مدیر بخش تحصیلات تکمیلی درگذشت خانم آصفی را تسلیت گفتند.

به گزارش روابط عمومی، خانمها معصومه شریفی معاون تبلیغ و امور فرهنگی و رویا باقری مدیر تحصیلات تکمیلی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با صدور پیامهای جداگانه ای، درگذشت سرکار خانم پسنده آصفی نظر مدیر مرکز تخصصی فقه و اصول را تسلیت گفتند.

متن پیام خانم شریفی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت استاد فاضله سرکار خانم آصفی را به خانواده گرامی ایشان و همه دوستان و شاگردان این استاد متخلّق و پرتلاش و دلسوز تسلیت عرض می نمایم.

ایشان استادی وارسته بود که سالیان سال اندوخته های علمی خود را در طبق اخلاص نهاده و با عنایت حضرات معصومین علیهم السلام تمام سعی و تلاش خود را در مسیر تربیت طلاب علوم و معارف اسلامی بذل نمود.

از خداوند متعال برای ایشان رحمت و مغفرت الهی و علو درجات و برای بازماندگان، خانواده، دوستان و شاگردانش صبر جزیل مسئلت دارم.

ان شاءالله در بهشت در جوار حضرت زهرا سلام الله علیها سکنی گزینند.

معصومه شریفی

معاون تبلیغ و امور فرهنگی

همچنین متن پیام خانم باقری بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

خبر تأسف بار درگذشت استاد گرانقدر، بانوی متدین، مؤمنه و فاضله، سرکار خانم آصفی، مدیر مرکز تخصصی فقه واصول همه ما را در غم و اندوه فرو برد.

‌فقدان این استاد گرانقدر را به خانواده مكرم ایشان، استادان، شاگردان و جامعه علمی حوزه و همکاران این مرکز علمی تسلیت عرض می‌نمایم و از خداوند منان برای آن زنده‌یاد، علو درجات، رحمت و مغفرت واسعه الهی و برای بازماندگان طول عمر با عزت و صبر و اجر فراوان مسألت مي‌نمايم.

رویا باقری

مدیرتحصیلات تکمیلی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها