راه های برون رفت از موانع برنامه های فرهنگی بررسی شد

جله معاون تبلیغ با اداره کل فرهنگی

در جلسه معاون تبلیغ و امور فرهنگی با کارکنان اداره کل فرهنگی راه های برون رفت از موانع برنامه های فرهنگی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم دکتر شریفی، معاون تبلیغ و امور فرهنگی در جلسه با مدیر و کارکنان اداره کل امور فرهنگی با روند فعالیت های آنها آشنا شد.

در این جلسه مسئولان و کارکنان اداره های فرهنگی، تشکل ها و انجمن ها و اداره خانواده و ازدواج گزارشی از فعالیت های خود ارائه کردند.

همچنین برخی از طرح ها و برنامه های فرهنگی به صورت اجمالی معرفی و مسائل مختلف پیش روی این اداره کل مطرح شد.

سرکار خانم شریفی معاون تبلیغ وامور فرهنگی در این جلسه ضمن ارائه راهبردهای مناسب جهت برون رفت از برخی موانع موجود در برنامه های فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، بر لزوم برنامه ریزی فرهنگی در سطح ملی و بین المللی متناسب با شرایط کنونی حاکم بر جامعه و مخاطب شناسی به همراه هم افزایی، همدلی و اخلاص تاکید کرد.