دومین جلسه اساتید جهادی جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد

آموزشگاه امام رضا

دومین جلسه اساتید جهادی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با ارائه و بحث درباره طرح‌های پیشنهادی اساتید محترم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دومین جلسه اساتید جهادی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور 25 نفر از اساتید جهادی این مؤسسه علمی حوزوی برگزار شد.

در این جلسه تصویب شد که فعالیت‌های اساتید جهادی در قالب هیئت پیشنهاد و رأی گیری شود و در ادامه اساتید جهادی به بیان طرح‌های پیشنهادی خود در این قالب پرداختند.

مسائل مربوط به تبلیغ در دانشگاه‌ها و مدارس، آموزش نکات روان‌شناسانه تربیتی، ساماندهی درس اخلاق کاربردی، ارتباط گیری با اساتید دانشگاه‌ها، معلمان، اولیای دانش‌آموزان، حمایت از طلاب در برابر خطرات ناشی از درگیری‌های خیابانی و انتحاری، ارزیابی طرح امین و شناسایی طلبه ـ دانشجوهای جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و استفاده از ظرفیت آنها از جمله موارد پیشنهادی اساتید جهادی در این جلسه بود.

تشکیل قرارگاه فرهنگی، برگزاری تربیون آزاد طلبگی، لزوم تحلیل مسائل روز جامعه، اجرای طرح اعتقاد فطری ویژه طلاب و درخواست ورود اسناد لانه جاسوسی به واحدهای درسی مدارس و حوزه علمیه از دیگر مسائلی بود که در این جلسه مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.