تمام مطالب

استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تصریح کرد:

روشنگری و بصیرت بخشی از روش‌های سیره تربیتی امام حسین(ع) بود

حجت الاسلام حسین خانی حجت‌الاسلام والمسلمین حسین خانی با بیان اینکه امام حسین علیه‌السلام برای تربیت و رشد مردم از روش‌های مختلفی استفاده کردند، گفت: یکی از روش‌ها که در سیره تربیتی حضرت به صورت برجسته دیده می‌شود، روش روشنگری و بصیرت بخشی است.

حی علی العزا حی علی البکاء

محرم 5 ایام سوگواری سالار شهیدان و سرور آزادگان جهان حضرت اباعبدالله‌الحسین علیه‌السلام و یاران با وفایش تسلیت باد.

مدیر اندیشکده مطالعات راهبردی لقمان در مراسم اختتامیه رویداد طنین:

جهان امروز ما جنگ روایت‌ها است /جهاد تبیین، نبرد ذهن‌ها بر پایه ایمان قلب‌ها است

حسین افتخاری افتخاری با بیان اینکه جهاد تبیین، نبرد ذهن‌ها بر پایه ایمان قلب‌ها است، گفت: داستان امروز ما دستان جنگ روایت‌ها است و بنای جهاد تبیین در روایت است.

در کارگاه «اهمیت کار رسانه» مطرح شد:

بررسی تطبیقی مدل کمپین‌های حجاب/ امروز افراد با بحران‌های جدی هویتی روبرو هستند

یزدانی یزدانی با بیان اینکه امروز افراد با بحران‌های جدی هویتی روبرو هستند و تلاش می‌کنند تا سریعا هویت خودشان را با یک جمع گره بزنند، با اشاره به شناخت مخاطب و کمپین سازی فضای مجازی، به بررسی تطبیقی مدل کمپین‌های حجاب پرداخت.

برگزاری کارگاه سواد رسانه در رویداد طنین

تکنیک‌های اقناعی مخاطب در رسانه

رویداد طنین دهقان دهقانی با بیان اینکه رسانه‌ها بدون مخاطب ورشکسته هستند، به تبیین تکنیک‌های اقناعی مخاطبان در رسانه‌ها پرداخت.