تمام مطالب

آغاز به کار دومین روز رویداد طنین

معرفی الگوی موفق در رسانه پیشرفت

احمدی موقر دومین روز رویداد طنین با معرفی و سخنرانی خانم احمدی به عنوان الگوی موفق در عرصه رسانه پیشرفت آغاز شد.

در کارگاه تفکر انتقادی مطرح شد:

پرسشگری، قلب تفکر انتقادی است

پورنمازیان پورنمازیان با بیان اینکه زنده ماندن در عصر اطلاعات بدون تفکر انتقادی امکان پذیر نیست، گفت: نگرش افراد نسبت به یک موضوع بسیار متفاوت است و پرسشگری، قلب تفکر انتقادی است.

معاون راهبردی مؤسسه میقات عنوان کرد:

فعالیت‌های فرهنگی باید ناظر بر جریان‌سازی باشد

بیگی رویداد طنین 2 حجت‌الاسلام والمسلمین بیگی با بیان اینکه همه فعالیت‌های فرهنگی باید ناظر بر جریان سازی باشد، تصریح کرد: اگر می‌بینیم خیلی از کارهای فرهنگی در جامعه جواب نمی دهد، به خاطر این است که جریان سازی نمی‌شود.

مدیر طرح ملی رسانه پیشرفت مطرح کرد:

تبیین رسالت پیشرفت و اصول ایده پردازی

مظاهری 2 مظاهری با بیان اینکه وظیفه اصلی رسانه پیشرفت، روایت پیشرفت‌ها و شکستن هیمنه دشمن است، گفت: ما هر تصمیم و کاری که انجام می‌دهیم، گذرگاه آن رسانه است، ما در هر شغلی که می‌خواهیم فعالیت کنیم، باید با رسانه آشنا باشیم.

رویکرد رویداد طنین در راستای کنشگری طلاب در عرصه جهاد تبیین است

طیبی رویداد طنین طیبی با بیان اینکه رویکرد رویداد طنین در راستای کنشگری طلاب در عرصه جهاد تبیین است، گفت: نگاه رهبر معظم انقلاب مدظله العالی نگاه تمدن ساز است و ما برای زمینه سازی ظهور باید تمدن نوین اسلامی در جامعه محقق شود.

نخستین جلسه هیات اندیشه ورز مدیران جامعه الزهرا و حوزه های علمیه خواهران قم برگزار می‌شود

هیات اندیشه ورز نخستین جلسه هیات اندیشه ورز مدیران جامعه الزهرا علیهاالسلام و حوزه های علمیه خواهران قم با موضوع ضرورت ارتقاء و توانمندسازی مدیران حوزه های علمیه خواهران در راستای تحقق حوزه تراز انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) منتشر کرد:

گاهنامه خبری افق پژوهش 3

0 گاهنامه خبری افق پژوهش 3 گزارشی اجمالی از فعالیت‌های معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سه ماهه اول سال 1401 منتشر شد.