تمدید مهلت تکمیل عضویت انجمن های علمی فرهنگی جامعه الزهرا

انجمن

علاقه مندان به عضویت در انجمن های علمی فرهنگی می توانند تا پایان سال تحصیلی با مراجعه به سامانه فرهنگی ثبت نام کنند.

به گزارش روابط عمومی،  مدیرکل امور فرهنگی از فراهم شدن زیرساخت ثبت نام مجازی انجمن های علمی فرهنگی تا پایان سال تحصیلی 1402 - 1401 خبر داد.

خانم داودالموسوی گفت: با توجه به تکمیل عضویت طلاب جاری در انجمن های علمی فرهنگی در عرصه های مختلف و با در نظر گرفتن پویایی انجمن ها، امکان ثبت نام و عضویت در انجمن به صورت مجازی وجود دارد.

وی گفت: علاقه مندان به فعالیت در انجمن ها، پس از مطالعه اساسنامه می توانند از دو طریق مراجعه حضوری به دفتر انجمن واقع در آموزشگاه امام رضا علیه السلام یا مراجعه به سامانه فرهنگی به نشانی  https://cul.jz.ac.ir/Account/Login  اقدام به عضویت کنند و رزومه فعالیت های خود را در گزینه های سمت راست سامانه تکمیل نمایند.

اساسنامه انجمن های علمی فرهنگی طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام