گزارشی از چهارمین روز رویداد پژوهشی «جنسیت و علوم اسلامی»

جنسیت و اخلاق

چهارمین روز رویداد پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «جنسیت و اخلاق» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، چهارمین روز رویداد پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها که با موضوع «جنسیت و علوم اسلامی» امروز (دوشنبه، 28 آذر) در سالن جلسات این پژوهشگاه در حال برگزاری است، به موضوع «جنسیت و اخلاق» اختصاص داشت.

نخستین برنامه رویداد در این روز، گفتگوی علمی «جنسیت و اخلاق» بود که استاد حسن عبدی، عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم و استاد مریم نصر اصفهانی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم اسلامی و مطالعات فرهنگی به عنوان سخنران حضور داشتند و دبیر علمی این جلسه را استاد مریم مدملی، پژوهشگر و مدرس حوزه به عهده داشت.

در ادامه، کنفرانس ایده پردازی با موضوع «جنسیت و اخلاق» جناب آقای محمد کاویانی، سرکار خانم زهرا آبیار و سرکار خانم رضوان هامانی به عنوان ایده پردازان این موضوع حضور داشتند و استاد مریم مدملی، داو این جلسه بود.

گفتنی است، رویداد پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی تا روز چهارشنبه 30 آذر ادامه دارد و مراسم اختتامیه این رویداد روز پنجشنبه اول دی با حضور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و تجلیل از ایده های برتر برگزار می‌شود.