فراخوان ثبت نام استعدادهای برتر جامعه‌‌الزهرا(س)

استعدادهای برتر

فراخوان ثبت نام استعدادهای برتر جامعه‌‌الزهرا(س) از سوی مدیریت تحصیلات عمومی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، مدیریت تحصیلات عمومی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها طی اطلاعیه ای، فراخوان ثبت نام طلاب سطح دو در «برنامه استعدادهای برتر» (کوثر سابق) را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

«رَفَعَ بَعْضَكُمْ فَوْقَ بَعْضٍ دَرَجَاتٍ لِيَبْلُوَكُمْ فِي مَا آتَاكُمْ (انعام ۱۶۵)

در راستای شناسایی پرورش و افزایش سطح بهره‌وری استعداد برتر و ایجاد زمینه عمیق‌خوانی دروس حوزوی «برنامه استعداد برتر» از میان واجدین شرایط به تعداد محدود طلبه می پذیرد.

شرایط:

الف- اتمام دروس اصلی (صرف ۱و۲) (احکام ۱و۲) (نحو۱) (منطق۱)

ب- معدل کل و دروس اصلی بالای ۱۸

ج- قبولی در مصاحبه علمی و شخصیتی

امتیازات:

1- بهره مندی از اساتید ممتاز

2- رویکردهای نوین آموزشی از جمله: عمق بخشی به مطالعات درسی، تحقیق‌محور و پژوهش‌محور و شیوه ارائه دروس و ارزشیابی متفاوت

3- تقویت بنیه علمی پژوهشی فرهنگی تبلیغی و سواد رسانه با برگزاری کارگاه‌های جنبی و تغییر در شیوه ارائه دروس

4- ورود به مقطع تحصیلی بالاتر بدون آزمون ورودی

مهلت ثبت نام: از 29 آذر تا 5 دی

شیوه ثبت نام: از طریق سایت http://builder.jz.ac.ir/home/form/bartar

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناس استعدادهای برتر با شماره تلفن 32112418  تماس بگیرید و یا به دفتر تحصیلات عمومی واقع در طبقه همکف ساختمان شهید مطهری (ره) اتاق 2/4 مراجعه کنید.