تمام مطالب

اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

سومین دوره تربیت مبلغ برای افراد دارای آسیب شنوایی ویژه طلاب و مبلغان خوابگاهی

صداي قلب روشن- ويژه كانون است سومین دوره تربیت مبلغ برای افراد دارای آسیب شنوایی با عنوان «صدای قلب‌های روشن» ویژه طلاب و مبلغان خوابگاهی برگزار می‌شود.

درخشش طلاب و اساتید جامعه‌الزهرا(س) در همایش بین المللی «سیره و زمانه امام حسن عسکری علیه‌السلام»

همایش امام حسن عسکری همایش بین المللی «سیره و زمانه امام حسن عسکری علیه‌السلام» با معرفی 7 اثر برگزیده برگزار شد که از این تعداد، 3 اثر متعلق به اساتید و طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بود.

استاد حوزه علمیه مطرح کرد؛

مقاومت امری فطری و بر اساس اصل عزت است/ ویژگی های جامعه مقاوم

نشست بصیرت افزایی عضو هیات علمی موسسه امام (ره) گفت: مؤمن باید طوری تربیت یابد که جامعه ایمانی از وجود او خوشحال و دشمنان از حضورش ناراحت باشند. این اتفاق زمانی می‌افتد که او بخواهد دین را در جامعه اقامه کند وگرنه مؤمنی که همواره در گوشه‌ای در حال عبادت است هیچ دشمنی با او کاری ندارد و از وجودش ناراحت نمی‌شود.