تمام مطالب

از سوی داره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی جامعه‌الزهرا(س) و با همکاری کانون استان تهران؛

دوره مقدماتی «تربیت مبلغ فضای مجازی» برگزار می‌شود

دوره تربیت مبلغ فضای مجازی دوره مقدماتی «تربیت مبلغ فضای مجازی» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین کهوند به صورت مجازی و آفلاین ویژه طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

فراخوان جذب مربی در مهد کودک شکوفه‌های بهار جامعه‌الزهرا(س)

جذب مربی مهد کودک مهدکودک شکوفه های بهار جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با اولویت جذب، از بین طلاب سطح ۲ و ۳ رشته‌های تعلیم و تربیت، تربیت دینی کودک و نوجوان و مشاور خانواده جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در راستای تکمیل کادر مربی خود، فراخوان همکاری می‌دهد.

بانو مجتهده گل گیری در درس اخلاق اساتید جامعه‌الزهرا(س):

امروز زمان جهاد تبیین است

بانو مجتهده گل گیری بانو مجتهده گل گیری با بیان اینکه امروز زمان جنگ با سلاح نیست، گفت: امروز زمان جهاد تبیین است و ما باید به جهاد تبیین بپردازیم، برای این کار می‌توانیم از مطالعه کتاب‌های «برای مدیران؛ رهنمودهای رهبر معظم انقلاب به مدیران» و «کار باید تشکیلاتی باشد!» تألیف رهبر معظم انقلاب مدظله العالی شروع کنیم.

برگزاری طرح شمیم حضور در مدارس و خوابگاه

شمیم حضور اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا علیهاالسلام در راستای معرفی فعالیت‌های این بخش، طرح «شمیم حضور» را در مدارس و خوابگاه جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌کند.