تمام مطالب

از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها؛

سومین جلسه ضمن خدمت اساتید همیار تربیتی برگزار شد

خیری سومین جلسه ضمن خدمت اساتید همیار تربیتی با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین خیری و با موضوع آشنایی با روانشناسی شخصیت و مخاطب شناسی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا(س) تصریح کرد:

رسالت اصلی حوزه، رسالت تبلیغی و فرهنگی است/ آموزش و پژوهش باید تبلیغ محور باشد

خانم معصومه شریفی معاون تبلیغ و امور فرهنگی خانم شریفی با بیان اینکه آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه فرصتی مناسب برای نقش آفرینی و ادای وظیفه طلاب است، به اهمیت رسالت تبلیغ و فرهنگ در حوزه پرداخت.

حوزه آزاد جامعه‌الزهرا علیهالسلام برگزار می‌کند؛

درس خارج «تقید موضوعات از دیدگاه امام خمینی (ره) به نظام‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی»

درس خارج تقید موضوعات فراخوان ثبت‌نام درس خارج «تقید موضوعات از دیدگاه امام خمینی (ره)» از سوی حوزه آزاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام ویژه اساتید و بانوان طلبه سطح 4 و سطوح عالی اعلام شد.

آموزشگاه تخصصی قرآن هدی برگزار می کند؛

دوره تربیت معلم حفظ قرآن کریم

بنر تربیت معلم قرآن آموزشگاه تخصصی قرآن هدی دوره حضوری تربیت معلم حفظ قرآن کریم را برگزار می کند.