فراخوان ثبت نام تیم رسانه‌ای کاروان همپای قافله جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

فراخوان تیم رسانه ای کاروان همپای قافله

فراخوان تیم رسانه‌ای برای همراهی با کاروان همپای قافله جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در همایش عظیم پیاده روی اربعین حسینی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، فراخوان ثبت نام تیم رسانه‌ای جهت همراهی با کاروان همپای قافله در همایش عظیم پیاده روی اربعین حسینی از سوی اداره کل روابط عمومی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

با توجه به اینکه اربعین امسال، هشتمین کاروان همپای قافله با حضور اساتید، طلاب و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها عازم همایش عظیم پیاده روی اربعین خواهد شد، اداره کل روابط عمومی جهت پوشش تصویری و خبری این کاروان اقدام به اعلام این فراخوان کرده است.

وظیفه تیم رسانه کاروان همپای قافله، تصویربرداری و شکار لحظه‌ها برای تهیه مستند تصویری سفر اربعین و انعکاس و ارسال تصاویر برای پوشش تصویری سفر در سایت و کانال جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خواهد بود.

علاقه مندان جهت همکاری در این تیم می‌توانند به سامانه https://formafzar.com/form/pux6p مراجعه و فرم ثبت نام را تکمیل کنند.