دفاع از پایان نامه «بررسی و نقد نظریه «ریچارد داوکینز» مبنی بر دین، محصولی فرعی انحرافی از تکامل زیستی»

جلسه دفاعیه پایان نامه سه شنبه 9 آذر ساعت 12 و نیم

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «بررسی و نقد نظریه «ریچارد داوکینز» مبنی بر دین، محصولی فرعی انحرافی از تکامل زیستی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته کلام اسلامی با موضوع «بررسی و نقد نظریه «ریچارد داوکینز» مبنی بر دین، محصولی فرعی انحرافی از تکامل زیستی» با ارائه خانم فاطمه خدادی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا شاکرین، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام والمسلمین حسن پناه آزاد، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز سه شنبه 9 آذر، ساعت 12:30 به صورت حضوری در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.