مراسم عزاداری دهه اول محرم برگزار می‌شود

مراسم عزاداری ماه محرم

محفل عزاداری دهه اول محرم با حضور اساتید، طلاب و کارکنان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین علیه‌السلام و یاران باوفای آن حضرت، مراسم عزاداری دهه اول محرم با حضور اساتید، طلاب و کارکنان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این مراسم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدعلی اکبر نوری استاد حوزه علمیه به سخنرانی می‌پردازد.

این مراسم از روز سه‌شنبه تا پنجشنبه (20 تا 27 شهریورماه) ساعت ۷ تا 8 صبح در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

با توجه به سنت حسنه نذر در ایام عزاداری به ویژه ماه محرم، دو صندوق نذورات ویژه بانوان و آقایان در حسینیه امام خمینی(ره) تعبیه شده و اساتید، بانوان طلبه، کارمندان و غیره می‌توانند با اهدای نذورات خود در برگزاری مراسم عزاداری در این ایام مشارکت داشته باشند.

علاوه بر صندوق نذورات، علاقه‌مندان می‌توانند نذورات نقدی خود را به جناب آقای علی رامندی مدیر امورتوسعه و نگهداری و نذورات غیرنقدی را به جناب آقای بهرامشاهی مدیر کل امور پشتیبانی تحویل دهند.