آموزشگاه تخصصی قرآن هدی برگزار می‌کند:

دوره تربیت معلم «روخوانی و روانخوانی قرآن کریم» ویژه بانوان

آموزشگاه تخصصی قرآن دوره روخوانی و روانخوانی

دوره تربیت معلم «روخوانی و روانخوانی قرآن کریم» ویژه بانوان 18 تا 45 سال در آموزشگاه تخصصی قرآن هدی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم رسل کرباسی روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دوره تربیت معلم «روخوانی و روانخوانی قرآن کریم» ویژه بانوان به صورت حضوری و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در آموزشگاه تخصصی قرآن هدی برگزار می‌شود.

مدیر آموزشگاه تخصصی قرآن هدی افزود: شرایط ثبت نام در این دوره شامل قبولی در آزمون های ورودی و پذیرش بانوان در رده سنی 18 تا 45 سال است.

کرباسی با بیان اینکه مهلت ثبت نام در این دوره تا 31 شهریور است، یادآور شد: کلاس‌های این دوره از 24 مهر آغاز می‌شود.

وی تصریح کرد: علاقه مندان برای ثبت نام باید نام و نام خانوادگی، نام پدر، کد ملی، تاریخ تولد و شماره تلفن همراه با ذکر «دوره تربیت معلم» به سامانه 50001717181828 پیامک ارسال کنند.

مدیر آموزشگاه تخصصی قرآن هدی اضافه کرد: متقاضیان همچنین برای ثبت نام می‌توانند روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 تا 12 با شماره تلفن‌های ۰۲۵۳۲۹۰۳۴۰۸ و ۰۲۵۳۲۱۱۲۱۷۱ تماس بگیرند.