تقدیر از تلاش های معاون آموزش جامعه الزهرا

photo_2022-04-04_14-40-41

در جلسه شورای معاونان جامعه الزهرا علیهاالسلام از تلاش های حجت الاسلام والمسلمین سجودی در دوران تصدی معاونت آموزشی و تربیتی این نهاد حوزوی تقدیر بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی، با توجه به پایان دوره ماموریت حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی سجودی، از تلاش های ایشان در طول دو سال تصدی معاونت آموزشی و تربیتی این نهاد حوزوی با اهدای لوحی، تقدیر بعمل آمد.

در بخشی از این تقدیرنامه که به امضای مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام رسیده، آمده است: «امیدوارم فعالیت­ ها و تلاش­ های مجدانه پیشین شما در طول مدت مسئولیت، مرضیّ حضرت صدیقه طاهره(علیهاالسلام) و ذخیره­ شایسته­ ای برای روز حساب محسوب شود.

تداوم بهره ­مندی از تجربیات و تخصص حضرتعالی در حوزه معاونت آموزشی و تربیتی برای این مرکز بزرگ علمی فرصتی مغتنم خواهد بود.»