نشست صمیمی معاون منابع انسانی و پشتیبانی با کارکنان

نشست صمیمی معاون منابع انسانی و پشتیبانی با کارکنان (7)

نشست صمیمی معاون منابع انسانی و پشتیبانی با مدیران و کارکنان این معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، مهندس حسین حدادی فام، معاون منابع انسانی و پشتیبانی جامعه الزهرا علیهاالسلام در نشست صمیمی با مدیران و کارکنان این معاونت با تاکید بر ضرورت توجه بیش از پیش به امور اخلاقی و معنوی اظهار داشت: شرکت در برنامه های معنوی مانند مراسم های مذهبی و مناسبتی و درس اخلاق کارمندی باید مورد اهتمام همگانی باشد چرا که این برنامه ها مانند موتور محرک باعث تقویت انگیزه ها در خدمت رسانی می شود.

وی در ادامه خواستار بهبود روند فعالیت ها و تسریع انجام کارها در بخش های مختلف، اخذ رضایتمندی و افزایش کیفیت خدمات و فعالیت ها شد و گفت: بر اساس روایات، خدمت به خلق بالاترین عبادت هاست، اکنون که توفیق خدمت در جامعه الزهرا علیهاالسلام به ما داده شده باید با این نگاه سعی کنیم تا همه کارهایمان مورد رضایت حضرت زهرا علیهاالسلام واقع شود.

در پایان این نشست، معاون منابع انسانی و پشتیبانی به پرسش ها و دغدغه های کارکنان پاسخ گفت.