اعزام کاروان علمی جامعه‌الزهرا(س) به همایش تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه ای

photo_۲۰۲۳-۰۲-۲۷_۰۶-۴۹-۴۵

کاروان علمی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها متشکل از ۲۵ نفر از پژوهشگران، اساتید و شرکت‌کنندگان جهت شرکت در همایش بین‌المللی تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه ای مدظله العالی به تهران اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی، کاروان علمی ۲۵ نفره پژوهشگران جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها جهت شرکت در همایش بین المللی تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه ای مدظله العالی به محل برگزاری همایش در تهران اعزام شدند.

اولین همایش بین‌المللی و پنجمین همایش ملی تبیین اندیشه‌های دفاعی امام خامنه‌ای امروز دوشنبه 8 اسفند در سالن همایش‌های امام علی علیه‌السلام واقع در شهرک امام خمینی (ره) تهران برگزار می‌شود.

جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها یکی از نهادهای همکار در برگزاری این همایش است که همایش استانی «تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه ای مدظله العالی» روز پنجشنبه ۲۰ بهمن 1401 از سوی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری دبیرخانه همایش در این موسسه علمی برگزار شد.

در این مراسم از نویسندگان ۱۱ مقاله راه یافته به مرحله کشوری همایش بین المللی «تبیین اندیشه‌های دفاعی امام خامنه ای مدظله العالی» تجلیل به عمل می آید.