برگزاری جلسه شورای انجمن علمی پژوهشی مطالعات زن و خانواده

عکس جلسه انجمن مطالعات زن و خانواده

جلسه شورای منتخب انجمن علمی- پژوهشی مطالعات زن و خانواده با حضور اعضای شورای انجمن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه انجمن علمی پژوهشی مطالعات زن و خانواده با حضور اعضای شورا با هدف چگونگی جذب بیشتر طلاب رشته مطالعات اسلامی زنان در انجمن تشکیل شد.

در این جلسه پس از مذاکرت اعضای شورا مبنی بر موارد جذب طلاب در این انجمن، قرار شد با یک برنامه‌ریزی و تقسیم کار در بین اعضای شورا، طلاب رشته مطالعات زنان با کارکرد این انجمن‌های علمی- پژوهشی آشنا شوند تا بتوانند با شرکت در برنامه‌ها و کارگاه‌های عملی در رشتة خود مهارت کسب کنند و از مزایای این انجمن ها بهره‌مند شوند.

در پایان جلسه مقرر شد کارگاه بعدی با موضوع «برداشت‌های ناصواب از منابع احکام در زمینه‌سازی خشونت علیه زنان» که روز یکشنبه 8 مهرماه تشکیل می‌شود، تبلیغ و به اطلاع طلاب رسانده شود.

در جلسه بعدی انجمن، برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌ها مورد بحث و برنامه‌ر یزی قرار می‌گیرد.