معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌کند:

کارگاه مهارت‌افزایی مقاله‌نویسی همایش حضرت ابوطالب(ع)

کارگاه مهارت افزایی همایش حضرت ابوطالب

کارگاه مهارت‌افزایی مقاله‌نویسی همایش حضرت ابوطالب علیه‌السلام با حضور خانم صغری فهیمی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، کارگاه مهارت‌افزایی مقاله‌نویسی همایش حضرت ابوطالب علیه‌السلام به همت انجمن علمی پژوهشی تاریخ جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و با همکاری مجمع جهانی اهل بیت علیهم‌السلام برگزار می‌شود.

در این کارگاه، خانم صغری فهیمی به عنوان سخنران به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این کارگاه روز پنجشنبه 16 اسفند ساعت 10 تا 12 در سالن جلسات طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام تشکیل می‌شود.

همایش بین‌المللی «حضرت ابوطالب علیه‌السلام؛ حامی پیامبر اعظم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم» با هدف رفع مظلومیت تاریخی شیخ الاباطح حضرت ابوطالب از سوی مجمع جهانی اهل بیت و با همکاری نهادهای همسو اسفند سال ۱۳۹۸ برگزار می‌شود.

مهلت ارسال چکیده مقالات تا ۳۱ اردیبهشت سال ۱۳۹۸ و مهلت ارسال اصل مقالات تا ۳۰ مهر ۱۳۹۸ است.

پژوهشگران جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش به نشانی http://ahl-ul-bayt.org/fa/abutalib مراجعه کنند.