بازدید مدیر جامعه الزهرا از جامعه المنصوره

جامعه المنصوره پاکستان

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و هیات همراه از جامعه المنصوره پاکستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی و هیئت همراه از جامعه المنصوره واقع در لاهور پاکستان بازدید و با مسئولان این مؤسسه دیدار کردند.

خانم دکتر سمیعی راحیل قاضی، مدیر و عضو هیئت علمی مدارس جامعه الاسلامی پاکستان به فعالیت های این مؤسسه علمی اشاره داشت و گفت: هم اکنون 200 بانوی طلبه اهل سنت در این مؤسسه مشغول به تحصیل هستند.

وی به فعالیت های این مؤسسه از جمله برنامه هاای تحصیلی، امور مهارتی و غیره اشاره کرد و در ادامه عنوان کرد: دفتر خدمت به نیازمندان و آسیب دیدگان در این مرکز مشغول به فعالیت است و سرپرستی 15هزار یتیم را به عهده دارد.

سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها نیز در این دیدار به ظرفیت های علمی، آموزشی، پژوهشی، مهارتی و دستاوردهای جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اشاره کرد.