دیدار خانم برقعی و هیئت همراه با مدیر جامعه المنتظر پاکستان

جامعه المنتظر 5

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با آیت الله سیدحافظ نجفی مدیر حوزه علمیه جامعه المنتظر لاهور پاکستان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و هیئت همراه از حوزه علمیه جامعه المنتظر لاهور پاکستان بازدید و با آیت الله سیدحافظ سید ریاض حسین نجفی مدیر این حوزه علمیه دیدار و گفتگو کردند.

آیت الله سیدحافظ نجفی ضمن خوش‌آمدگویی و تشریح فعالیت‌های این حوزه علمیه، بر لزوم توجه حوزه‌های علمیه به سبک سنتی و همچنین اهتمام و انس طلاب به قرآن کریم تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید مرید حسین نقوی در ادامه، به برخی فعالیت‌های این مدرسه اشاره کرد و حضور بانوان طلبه در برخی فعالیت‌ها را ضروری دانست.

در این دیدار، میهمانان بر سر مزار علامه سید صفدر حسین نجفی بزرگ خاندان نجفی حضور یافتند و فاتحه ای قرائت کردند.