انتصاب «مشاور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در امور طلاب خوابگاهی»

سرای حضرت خدیجه

خانم ارمکان با صدور حکمی به سمت «مشاور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در امور طلاب خوابگاهی» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم اشرف السادات ارمکان با صدور حکمی از سوی سرکار خانم سیده زهره برقعی به سمت «مشاور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در امور طلاب خوابگاهی» منصوب شد.

در بخشی از این حکم به مواردی چون راهنمایی و ترسیم مسیر حرکت امور سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها با تکیه بر جایگاه ویژه این واحد و با بهره گیری از تجربیات گذشته در جهت تربیت و تهذیب طلاب و رفع موانع و خلأهای موجود اشاره شده است.

گفتنی است؛ سرکار خانم سیده زهرا حسینی با صدور حکمی از سوی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به عنوان «سرپرست سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها» منصوب شد و خانم ارمکان هم اکنون در سمت «مدیر کل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها» حضور دارد.