برگزاری نشست «جریان‌شناسی فکری معاصر اسلامی» در مجتمع آموزش عالی بنت‌الهدی

نشست بنت الهدی

برگزاری نشست «جریان‌شناسی فکری معاصر اسلامی(ضرورت‌ها، پایه‌ها، پیامدها)» در مجتمع آموزش عالی بنت الهدی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نخستین نشست از سلسله‌نشست‌های علمی راهبردی با عنوان جریان‌شناسی فکری معاصر اسلامی(ضرورت‌ها، پایه‌ها، پیامدها) به همت معاونت پژوهش مجتمع آموزش عالی بنت الهدی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر میرزایی، رئیس اندیشکده جامعه‌المصطفی(ص) العالمیه به عنوان استاد در این نشست به ایراد سخنرانی می‌پردازد.

جریان‌شناسی فکری معاصر اسلامی(ضرورت‌ها، پایه‌ها، پیامدها) روز دوشنبه 9 مهر ماه از ساعت 8 تا 10 در حسینیه مجتمع آموزش عالی بنت الهدی واقع در خیابان انقلاب بعداز گلزار شهدا، جنب دایره المعارف فقه اسلامی برگزار می‌شود.

طلاب برای شرکت در در وبینار از طریق نرم‌افزار internet explorer به آدرس vc.miu.ac.ir/hoda مراجعه کنند.