تمام مطالب

مدیر مرکز تحقیقات و طرح‌های کاربردی حجاب ریحانه النبی(س):

لزوم تربیت مبلغ تخصصی در حوزه عفاف و حجاب

حجت الاسلام ابراهیم پور حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم پور با بیان اینکه ما برای تبلیغ عفاف و حجاب باید طرح‌های کاربردی داشته باشیم، گفت: ما باید در حوزه عفاف و حجاب، مبلغ تخصصی داشته باشیم که بتواند دفاع علمی از مسئله عفاف و حجاب داشته باشد و حجاب را در جامعه تبیین کند و شبهات را پاسخ دهد.

مسئول طرح مردمی پارسا در نشست تخصصی «عفاف و حجاب و تبلیغ»:

نقش‌آفرینی حوزه‌های علمیه خواهران در ترویج عفاف و حجاب در جامعه

حجت الاسلام بیاتی حجت‌الاسلام والمسلمین بیاتی بر نقش‌آفرینی حوزه‌های علمیه خواهران به ویژه جامعه الزهرا علیهاالسلام در گسترش ترویج عفاف و حجاب و زیست عفیفانه در جامعه تأکید کرد.

حجاب‌ زن، حق‌ الهی‌ است

حجاب در دیدگاه آیت الله جوادی املی حضرت آیت‌الله جوادی آملی می فرمایند: در بینش‌ قرآن‌ کریم، حجاب‌ زن‌ تنها مربوط‌ به‌ خود او نیست‌ تا بگوید از حق‌ خود صرفنظر کردم، حجاب‌ زن‌ مربوط‌ به‌ مرد نیست‌ تا بگوید من‌ راضیم، حجاب‌ زن‌ مربوط‌ به‌ خانواده‌ نیست‌ تا اعضای‌ خانواده‌ رضایت‌ بدهند. بلکه‌ حجاب‌ زن، حق‌ الهی‌ است.