دفاع از پایان نامه «بررسی و نقد نظریه «ویژگی‌های رفتاری پیامبر اکرم در برخورد با لغزشهای پیروان»

جلسه پیش دفاع پنجشنبه 11 آذر ساعت 9

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «ویژگی‌های رفتاری پیامبر اکرم در برخورد با لغزشهای پیروان» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته تفسیر و علوم قرآن با موضوع «ویژگی‌های رفتاری پیامبر اکرم در برخورد با لغزشهای پیروان» با ارائه خانم معصومه رستمی شهسواری برگزار می‌شود.

سرکار خانم مریم سادات موسوی، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوب معصومی، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز پنجشنبه 11 آذر، ساعت 9 به صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند به صورت آنلاین از طریق لینک http://online.jz.ac.ir/r8dmigy307gq/ در این جلسه حضور داشته باشند.