تمام مطالب

دفاع از پایان نامه «ظرفیت‌های آموزه فطرت جهت برون‌رفت انسان معاصر از بحران معنوی مدرنیته»

اطلاعيه دفاعيه خانم زهرا نجفي جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «ظرفیت‌های آموزه فطرت جهت برون‌رفت انسان معاصر از بحران معنوی مدرنیته با تأکید بر دیدگاه علامه طباطبایی(قدس‌سره)» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان البرز خواستار شد؛

ارتباط موثر طلاب و دانش آموختگان با فعالان فرهنگی

دیدار کانون البرز با امام جمعه امام جمعه کرج با اشاره به ظرفیت طلاب در امور تبلیغی و فرهنگی بیان داشت: برای جلوگیری از موازی کاری، طلاب و فعالان فرهنگی ارتباط موثر با یکدیگر داشته باشند.

در نشست مدیرکل تبلیغ با اساتید مطرح شد؛

ضرورت توجه اساتید به مساله تبلیغ

جلسه مدیرکل تبلیغ با اساتید مدیرکل تبلیغ و ارتباطات جامعه الزهرا علیهاالسلام گفت: با توجه به هجمه بی امان دشمنان و ضرورت پاسخگویی به شبهات، بیش از هر زمان دیگری به تربیت مبلغان متخصص نیاز داریم.

بازدید مدیر جامعه الزهرا از مراکز تخصصی

بازدید خانم برقعی از مراکز تخصصی (4) مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در بازدید از مراکز تخصصی این مجموعه علمی با مدیران و کارشناسان این مراکز گفتگو کرد و با روند فعالیت ها و مسائل این مراکز از نزدیک آشنا شد.