اعلام فراخوان طرح‌های پژوهشی برتر در حوزه علوم انسانی اسلامی

فراخوان طرح های پژوهشی

فراخوان طرح‌های پژوهشی برتر در حوزه علوم انسانی اسلامی از سوی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، فراخوان بزرگ طرح‌های پژوهشی برتر در حوزه علوم انسانی اسلامی همزمان با ایام ولادت باسعادت امام علی علیه‌السلام از سوی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

اساتید، طلاب سطح 4 و نخبگان می‌توانند طرح‌ها و ایده‌های پژوهشی خود را در رشته‌ها و گرایش‌های مختلف علوم انسانی اسلامی به پژوهشگاه ارسال کنند.

بر اساس این گزارش، طرح‌های برگزیده از حمایت‌های مادی و معنوی همچون عقد قرارداد تألیف و انتشار اثر برخوردار خواهند شد.

کلان پروژه‌ها، طرح‌های توسعه‌محور و کاربردی و طرح‌ها مسائل حوزه زن و خانواده از جمله طرح‌های پژوهشی هستند که در اولویت قرار می‌گیرند.

مهلت ارسال طرح‌های پژوهشی تا 31 فروردین 1401 است و علاقه مندان می‌توانند آثار خود را به پست الکترونیک به نشانی pajoheshgah@jz.ac.ir و یا به شناسه کاربری https://eitaa.com/motaleat_eslam در پیام‌رسان ایتا ارسال کنند.

شماره تلفن جهت کسب اطلاعات بیشتر:  02532112545- 02532112483

دانلود فرم طرح اجمالی