برگزاری کرسی ترویجی «چالش‌های کاهش جمعیت و راهکارهای برون‌رفت از آن با تأکید بر دو قاعده فقهی»

کرسی علمی ترویجی پژوهشگاه

کرسی علمی ترویجی عرضه و نقد ایده علمی با عنوان «چالش‌های کاهش جمعیت و راهکارهای برون‌رفت از آن با تأکید بر دو قاعده فقهی» با ارائه سرکار خانم فرخنده برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی،  کرسی علمی ترویجی عرضه و نقد ایده علمی با عنوان «چالش‌های کاهش جمعیت و راهکارهای برون‌رفت از آن با تأکید بر دو قاعده فقهی» از سوی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری دانشگاه امام صادق علیه السلام تهران برگزار می‌شود.

در این نشست، سرکار خانم فاطمه فرخنده استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به تبیین این موضوع می‌پردازد و سرکار خانم مریم برقعی مدیر گروه فقه و حقوق پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و سرکار خانم کبری پورعبدالله عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به عنوان ناقدان نشست حضور دارند؛ سرکار خانم  زهرا سرکشیکیان نیز دبیر علمی این نشست است.

این نشست روز چهارشنبه 27 بهمن 1400 ساعت 9 تا 10 به صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/pajoheshgah در این نشست شرکت کنند.