معاون پژوهش پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه‌الزهرا (س) عنوان کرد:

دریافت بیش از 50 طرح و ایده پژوهشی ازسوی اساتید و پژوهشگران

ارزیابی طرح ها و ایده های پژوهشی

خانم هاشمی گفت: در پی اعلام فراخوان طرح‌های پساسطح چهار و ایده‌های پژوهشی رویداد «جنسیت و علوم اسلامی»، بیش از ۵۰ طرح و ایده پژوهشی ازسوی اساتید و پژوهشگران دریافت شده است.

به گزارش روابط عمومی، خانم خدیجه هاشمی، مدیر رویداد پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: در پی اعلام فراخوان طرح‌های پساسطح چهار و ایده‌های پژوهشی رویداد «جنسیت و علوم اسلامی» پژوهشگاه مطالعات اسلامی در سال ۱۴۰۱، بیش از ۵۰ طرح و ایده پژوهشی ازسوی اساتید و پژوهشگران دریافت شده است.

معاون پژوهش پژوهشگاه مطالعات اسلامی افزود: پس از دریافت طرح‌ها و ایده‌های پژوهشی، ساماندهی و بررسی اولیه توسط کارشناسان پژوهشی پژوهشگاه انجام شد و برگزاری کارگاه‌های روشی و محتوایی ویژه ارتقای طرح‌های پژوهشی در دستور کار قرارگرفت.

هاشمی بیان داشت: بررسی تفصیلی طرح‌های پژوهشی باحضور مدیران واعضای گروه‌های پژوهشی پژوهشگاه ازتاریخ ۵ تا ۱۰ آذر با امکان دفاع حضوری مجریان طرح، در محل سالن جلسات پژوهشگاه مطالعات اسلامی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه جلسات داوری طرح وایده‌ها به تفکیک گروه‌های پژوهشی انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: گروه‌های تاریخ و حدیث روز شنبه ۵ آذر، گروه مطالعات اسلامی زنان روز یکشنبه 6 آذر، گروه فقه زن و خانواده روز دوشنبه 7 آذر، گروه مطالعات اسلامی زنان روز سه شنبه ۸ آذر، گروه‌های فقه و حقوق و علوم قرآن روز چهارشنبه ۹ آذر و گروه‌های فلسفه، کلام و اخلاق روز پنجشنبه 10 آذر برگزار می‌شوند.

مدیر رویداد پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی تصریح کرد: پس از ارزیابی تخصصی، درصورتی که طرح پژوهشی، امتیاز پساسطح ۴ را دریافت کند، اعلام خواهد شد؛ درغیر این صورت، سایر طرح‌ها و ایده‌های پژوهشی منتخب، پس از اصلاح و ارتقا توسط نویسندگان در رقابت ایده‌پردازی رویداد شرکت داده خواهند شد.

هاشمی یادآور شد: طرح‌های پژوهشی موفق در رویداد پژوهشی پژوهشگاه مورد تقدیر شایسته قرار گرفته و با صاحبان رتبه‌های برتر، قرارداد پژوهشی منعقد خواهد شد.