تمام مطالب

معاون پژوهش پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه‌الزهرا (س) عنوان کرد:

دریافت بیش از 50 طرح و ایده پژوهشی ازسوی اساتید و پژوهشگران

ارزیابی طرح ها و ایده های پژوهشی خانم هاشمی گفت: در پی اعلام فراخوان طرح‌های پساسطح چهار و ایده‌های پژوهشی رویداد «جنسیت و علوم اسلامی»، بیش از ۵۰ طرح و ایده پژوهشی ازسوی اساتید و پژوهشگران دریافت شده است.

مسئول مرکز بسیج اساتید و نخبگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تصریح کرد:

لزوم روشنگری، بصیرت‌افزایی و امیدآفرینی در جامعه /بسیج از مهم‌ترین رویش‌های بزرگ انقلاب اسلامی است

خانم حیدری مجد 1 حیدری مجد با اشاره به لزوم روشنگری، بصیرت‌افزایی و امیدآفرینی بسیجیان در جامعه، گفت: بسیج به عنوان یک نهاد مردمی و از مهم‌ترین رویش‌های بزرگ انقلاب اسلامی است و مهم‌ترین وظیفه ما تلاش برای حفظ رویش‌های انقلابی است.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران تصریح کرد:

آینده ایران بسیار روشن تر از قبل خواهد بود/ لزوم حضور بانوان بسیجی در میدان جهاد تبیین و امیدآفرینی در جامعه

بزرگداشت هفته بسیج (10) حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی صادقی با بیان اینکه امروز میدان جنگ نظامی نیست، بلکه جنگ تبیین ارزش‌ها است، گفت: به امید روزی نباشید که دشمن فتنه نکند و یا خدا جلوی هر فتنه ای را بگیرد. این فتنه‌ها همواره هست تا شما در مبارزه بزرگ شوید، در جنگ قوی شوید و در درس بصیر شوید.

با حضور اساتید و طلاب بسیجی جامعه‌الزهرا و حوزه‌های علمیه خواهران؛

همایش ملی «حوزویان بصیر» برگزار شد

بزرگداشت هفته بسیج (1) همایش ملی «حوزویان بصیر» با حضور اساتید و طلاب بسیجی جامعه‌الزهرا(س) و حوزه‌های علمیه خواهران و تجلیل از 4 استاد بسیجی خانواده شهید برگزار شد.

در مراسم بزرگداشت حجت الاسلام والمسلمین استاد جریان مطرح شد؛

چه کنیم تا نام نیک از ما به یادگار باقی بماند؟

عارفی نژاد استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه ساحت های وجودی ما انسان ها فکر، نیت و عمل است، بیان داشت: فکر خوب، نیت خوب و نیت خوب عمل خوب به بار می آورد.

مسئول مرکز بسیج اساتید و نخبگان جامعه‌الزهرا(س) خبر داد:

برگزاری همایش ملی «حوزویان بصیر» در جامعه‌الزهرا(س)

همایش حوزویان بصیر 2 خانم حیدری مجد از برگزاری همایش ملی بصیرت افزایی با موضوع «حوزویان بصیر» با سخنرانی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران و کاردار سابق سفارت ایران در لبنان در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خبر داد.