تمام مطالب

با انتشار فراخوان؛

همایش حقوق خانواده و رسانه برگزار می‌شود

همایش حقوق خانواده و رسانه همایش حقوق خانواده و رسانه از سوی دانشکده رفاه با همکاری پژوهشکده خانواده دانشگاه شهید بهشتی در محورهایی همچون حقوق زن و رسانه برگزار می‌شود.

از سوی اداره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی جامعه‌الزهرا(س)؛

کارگاه مجازی عملیات روانی برگزار می‌شود

کارگاه عملیات روانی کارگاه مجازی عملیات روانی با حضور استاد سیاحت در 6 جلسه به صورت آنلاین و آفلاین برگزار می‌شود.

به مناسبت سالروز شهادت شهیده سیاری؛

وصیتنامه و مناجاتنامه شهیده فهیمه سیاری

شهیده سیاری این انقلاب امروز به کسانی احتیاج دارد که متواضع باشند. امید است که در ظلّ توجهات حضرت مهدی عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف هر روز به پیشرفت بیشتر و بهتر معنوی نایل آییم.

راه اندازی دفتر امور خانواده شهدا و ایثارگران جامعه‌الزهرا(س)

دفرت امور خانواده و ایثارگران جامعه الزهرا رئیس گروه مطالعات و برنامه‌ریزی تبلیغ و امور فرهنگی جامعه‌ الزهرا سلام‌الله‌علیها از افتتاح دفتر امور خانواده شهدا و ایثارگران در این مؤسسه علمی حوزوی خبر داد و گفت: از جمله فعالیت‌های این دفتر، فعالیت در خط مقدم جبهه فرهنگی و جنگ ترکیبی و شناختی است.

اداره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

دوره تخصصی «تربیت کارشناس نقد و تحلیل بازی‌های رایانه‌ای»

دوره تربیت کارشناس نقد بازی های رایانه ای دوره تخصصی دو روزه «تربیت کارشناس نقد و تحلیل بازی‌های رایانه‌ای» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین کهوند در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

گرامیداشت یاد و خاطره طلبه شهیده سیاری

شهیده سیاری 2 طلبه شهیده سیاری کوله بار سفر بر دوش می‌‏کشد و از خویش هجرتی سرخ آغاز می‌‏کند؛ توشه راه او قرآنی است که روبروی او باز است و عکسی از امام که بر دامنش قرار دارد.