پویش اطعام مهدوی در شب نیمه شعبان برگزار می شود

اطعام مهدوی

اداره کل امور فرهنگی پویش اطعام مهدوی را با هدف تهیه غذای گرم برای افراد کم درآمد در شب نیمه شعبان برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی، خانم زینب حضرتی، کارشناس مسئول اداره فرهنگی در گفتگو با واحد خبر با اشاره به اهمیت مواسات و توجه به افراد کم برخوردار در شرایط اقتصادی کنونی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در این باره می فرمایند « بایستی صحنه ها و جلوه هایی از جامعه مهدوی را خودمان بوجود بیاوریم، جامعه مهدوی جامعه قسط و عدل است، جامعه عزت است، جامعه علم است، جامعه مواسات و برادری است؛ اینها را بایستی ما در زندگی خودمان تحقق ببخشیم.»

وی ادامه داد: در همین راستا و همزمان با عید بزرگ نیمه شعبان، پویش اطعام مهدوی با هدف تهیه غذای گرم برای افراد کم درآمد در شب نیمه شعبان از سوی اداره کل امور فرهنگی برگزار می شود.

حضرتی افزود: علاقه مندان شرکت در این پویش می توانند نذورات خود را تا ۱۵ اسفند ۱۴۰۱

به شماره حساب ۰۱۰۸۲۴۹۹۸۹۰۰۷ یا شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۵۹۹۵۶۳۱۹۵ به نام جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها واریز کنند.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری برنامه روز جوان، برگزاری سلسله جشن های میلاد منجی عالم بشریت ، اجلاسه اعضای شورای مرکزی ۱۲ کانون استانی،  فراخوان عضویت انجمن مهدویت ،  برپایی موکب مهدویت در یادمان شهدای گمنام،  توزیع کتاب کارت های مهدویت،  برپایی نمایشگاه مهدویت و  انتشار محتوای مهدویت در کانال معاونت تبلیغ و امور فرهنگی از دیگر برنامه های درنظر گرفته شده برای ایام نیمه شعبان از سوی این اداره کل است.