فراخوان هشتمین جشنواره هنر آسمانی

847802216صث

هشتمین جشنواره هنرآسمانی ویژه طلاب و فضلای حوزه های علمیه ( برادران و خواهران) افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی، هشتمین جشنواره هنر آسمانی در سال جاری در دو بخش «هنرهای نمایشی» و «هنرهای تجسّمی» به طور رسمی از تاریخ 15 آبان 1400 آغاز به کار کرد و طلاب و فضلای حوزه‏‌های علمیه می‌‏توانند آثار هنری خود را در موضوعات جشنواره به دبیرخانه ارسال کنند.

موضوعات جشنواره

هشتمین جشنواره هنر آسمانی در دو بخش «عمومی» و «ویژه» در موضوعات زیر آغاز به فعالیت می‌‏کند:

بخش عمومی: با موضوعات عفاف و حجاب، سبک زندگی اسلامی، اقتصاد مقاومتی، امیدآفرینی، مدیریت جهادی، امر به معروف و نهی از منکر و اعتیاد.

بخش ویژه: شامل دو موضوع مسجد و جمعیّت است.

رشته‏‌های هنری

رشته‏‌های هنری جشنواره هشتم هنر آسمانی عبارتند از:

هنرهای نمایشی: شامل موضوعات تهیه‏‌کنندگی، کارگردانی، بازیگری، فیلم‌نامه، نمایشنامه و بازی‌نامه است.

هنرهای تجسّمی: شامل طراحی، نقاشی، گرافیک، تصویرسازی، خوشنویسی، عکاسی، نگارگری و کاریکاتور است.

شرکت کنندگان در جشنواره:

جشنواره هنر آسمانی ویژه طلاب و روحانیون است و تمام طلاب و روحانیون حوزه‌‏های علمیه سراسر کشور می‏‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.

دسته‌‏های مختلف طلاب که مجاز به شرکت در جشنواره هنر آسمانی به شرح زیر هستند:

۱. طلاب و روحانیون حوزه‌‏های علمیه برادران؛

۲. طلاب حوزه‌‏های علمیه خواهران؛

۳. طلاب غیرایرانی حوزه‏ علمیه.

بنابراین هنرمندانی که سابقۀ تحصیل در حوزه‏‌های علمیه را دارند، اما اکنون طلبه محسوب نمی‌‏شوند، مجوز شرکت در جشنواره را ندارند.

شرایط آثار ارسالی به دبیرخانه:

لازم است آثار ارسالی به هشتمین جشنواره هنر آسمانی شرایط زیر را دارا باشند:

به ادوار گذشته جشنواره هنر آسمانی ارسال نشده باشد.

مرتبط با یکی از موضوعات هشتمین جشنواره هنر آسمانی باشد.

سال تولید اثر هنری از سال ۱۳۹۸ به بعد باشد.

اثر هنری در جشنواره‏های رسمی کشور حائز رتبه نشده باشد.

نقش صاحب اثر در تولید آن، نقشی مؤثر باشد (در آثاری که به صورت مشارکتی تولید می‏شوند، باید ارائه دهندۀ اثر، نقشی مؤثر داشته باشد).

ارسال آثار و شرکت در جشنواره هنر آسمانی به منزلۀ اعلام مالکیت مادی و معنوی اثر توسط شرکت کننده است؛ در صورت اثبات خلاف این امر عواقب آن بر عهدۀ شرکت کننده خواهد بود.

قواعد و قوانین جمهوری اسلامی ایران در تولید و انتشار اثر رعایت شده باشد.

پس از ارسال آثار به دبیرخانه، امکان خارج کردن آن از برنامه جشنواره وجود ندارد.

آثار ارسالی در بخش «هنرهای تجسّمی» با فرمت «PDF» یا «JPGE» ارسال گردد.

آثار ارسالی در بخش «هنرهای نمایشی» با فرمت «MP4 (H264)» ارسال گردد.

حجم فایل‏های ارسالی حداکثر ۱۰۰ مگابایت می‌باشد و فایل های بالاتر از این حجم به صورت حضوری یا ارسال پستی تحویل دبیرخانه شود.

شرایط دریافت آثار:

- دبیرخانه جشنواره نسبت به بهره برداری و استفاده از آثار در اقلام تبلیغاتی، نمایشگاه و کتاب مجموعه آثار مجاز است.

- قوانین ذکر شده الزام آور و ارسال اثر به معنای پذیرش تمامی قوانین این فراخوان می‌باشد. تصمیم گیری در مورد مسائل پیش‌بینی نشده بر عهده برگزار کننده است.

- دبیرخانه جشنوار هنر آسمانی نسبت به بهره برداری و استفاده از آثار در اقلام تبلیغاتی،‌ نمایشگاه و کتاب مجموعه آثار مجاز است.

هر فرد شرکت‏ کننده تنها می‌‏تواند در دو رشتۀ هنری شرکت کند و در هر رشته حداکثر ۳ اثر به دبیرخانه ارسال نماید. افرادی که بیش از سه اثر ارسال نمایند، تنها آثار اول تا سوم آنها به ترتیب ارسال به دبیرخانه، پذیرفته خواهد شد.

- مهلت ارسال آثار تا پایان وقت اداری روز سی ام دی‌ماه سال ۱۴۰۰ می‌باشد.

تصمیم نهایی درباره موارد پیش بینی نشده که در مقررات حاضر لحاظ نشده و یا ابهامات ناشی از مفاد آن و تغییر در بعضی از مقررات با دبیرخانه جشنواره است.

- ساعت تحویل آثار در محل دبیرخانه جشنواره هنر آسمانی از ۸ الی ۱۳ روزهای شنبه تا پنج شنبه می باشد.

جوایز هشتمین جشنواره هنر آسمانی:

جوایز زیر از سوی دبیرخانه جشنواره هنر آسمانی به طلاب هنرمندی که اثر آنان حائز رتبۀ لازم شده باشد، تعلّق می‌‏گیرد:

نفرات برتر بخش ویژه: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و مبلغ ۱۰ میلیون تومان وجه نقد

نفرات برتر بخش عمومی: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و مبلغ ۵ میلیون تومان وجه نقد

افراد شایسته تقدیر: لوح تقدیر و مبلغ ۳ میلیون تومان وجه نقد

مهلت ارسال آثار:

مهلت ارسال آثار به هشتمین جشنواره هنر آسمانی از تاریخ ۱۵ آبان ماه الی پایان دی‏‌ماه سال جاری خواهد بود.

نحوۀ ارسال آثار به دبیرخانه

طلاب و روحانیون محترم می‏‌توانند آثار خود را به یکی از روش‏‌های زیر به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند:

۱. بارگزاری در پایگاه اینترنتی «جشنواره هنر آسمانی»؛

۲. ارسال پستی به آدرس دبیرخانه؛

۳. تحویل به صورت حضوری در دبیرخانه؛

آدرس دبیرخانه جشنواره هنر آسمانی: قم ـ بلوار شهید صدوقی(ره) ـ خیابان فجر ـ خیابان دانش ـ مجتمع شهید صدوقی ـ فاز ۷ - طبقه دوم ـ اتاق ۳۱۱ - دبیرخانه جشنواره هنر آسمانی.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا ارسال آثار هنری به پایگاه اینترنتی جشنواره هنر آسمانی به آدرس زیر مراجعه کنید.

جشنواره هنرهای آسمانی