به گزارش روابط عمومی، جشنواره بین المللی غذا با حضور جمعی از طلاب بین الملل و دانشجویان خوابگاهی در سرای حضرت خدیجه سلاماللهعلیها برگزار شد.
در این جشنواره، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلاماللهعلیها و جمعی از معاونان، مشاوران و مدیران حضور داشتند و ضمن قبولی طاعات و عبادات به شرکتکنندگان، از میزهای غذا بازدید کردند.
در این جشنواره، طلاب و دانشجویان بین الملل جامعه الزهرا سلاماللهعلیها از ۱۴ کشور جهان از جمله ایران، ترکیه، پاکستان، هندوستان، کشمیر، تایلند، مالزی، اندونزی، انگلستان، موزامبیک، تانزانیا، نیجریه و غیره به رقابت پرداختند.
شرکتکنندگان در ۱۶ گروه تقسیم شدند و با تهیه غذاها، دسرها و شیرینیهای مختلف، ثواب این افطاری را به اهل بیت علیهمالسلام و شهدای اسلام از جمله شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و شهدای مقاومت تقدیم کردند.
این جشنواره با مسئولیت خانم میرزاده، مدیر بخش بین الملل سرای حضرت خدیجه سلاماللهعلیها و داوری سه نفر از فارغالتحصیلان مجموعه برگزار شد.
در این مراسم، سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلاماللهعلیها از زحمات بانوان طلبه در اجرای این جشنواره قدردانی کرد.
مدیر جامعهالزهرا در جشنواره غذای بين الملل بیان داشت: استفاده از تصاویر شهدا و نمادهای انقلاب اسلامی در تزئین و سفره آرایی طلاب بین الملل نشان از صدور انقلاب و فهم دقیق طلابی دارد که پس از بازگشت به کشورشان، مروج اندیشههای ناب انقلاب اسلامی خواهند بود. خداوند را برای توفیق خدمت به این طلاب زمان شناس شاکریم.
در پایان این مراسم، برگزیدگان این جشنواره از سوی داوران معرفی شدند.
نظرات