همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس؛

تجدید عهد کارکنان جامعه الزهرا با شهدا

تجدید عهد با شهدا (4)

در نخستین روز هفته دفاع مقدس کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام با حضور در مزار شهدای گمنام و قرائت زیارت عاشورا و ذکر صلوات و فاتحه برای شهیدان انقلاب اسلامی و امام شهدا، یاد و خاطره آنها را گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با اولین روز دفاع مقدس، شماری از کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام پس از قرائت زیارت عاشورا با حضور در مزار شهدای گمنام با آن بزرگ مردان عهد بستند تا پای آرمان های انقلاب بایستند و لحظه ای از حمایت از نظام اسلامی و رهبری معظم دست برندارند.

کارکنان این موسسه علمی با ذکر صلوات و فاتحه برای شهیدان انقلاب اسلامی و امام شهدا یاد و خاطره آنها را گرامی داشتند.

دیدار با خانواده شهدا، برگزاری مسابقه کتابخوانی ویژه دفاع مقدس، برگزاری مراسم خاطره گویی رزمندگان اسلام و سوگواره شهادت ویژه ایام پایانی ماه صفر از دیگر برنامه های جامعه الزهرا علیهاالسلام در هفته دفاع مقدس است.